autófényezés Budapestautókárfelvétel Budapest
 • autófényezés Budapest
  • akció!
  • minden biztosítási kárrendezés esetén

   autópolírozást és kárpittisztítást adunk ajándékba!

 • autókárfelvétel Budapest

Autófényezés, Autófényezés Budapest, autófényezés árak, polírozás itt!

Autófényezés Budapest, autófényezés árak, polírozás

 

 

Autófényezést, polírozást keres? Jó helyen jár! Cégünk egyik fő profilja a gépjárművek fényezése, a fényét vesztett autók polírozása. Szolgáltatásaink listája azonban itt nem ér véget. Segítünk Önnek autószerelés, felújítás, biztosítási ügyintézés, autókárfelvétel, karosszéria munkák esetén is.

Keressen bennünket!

Teljes autófényezés Budapesten

Tel.: 06 70 778 11 89

Amikor autóját sérülés éri, nehéz olyan szakembert találni akiben megbízik, esetleg még a kárrendezésben is segíteni tud. Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink számára gyors és teljes körű szolgáltatást nyújtsunk. Márkaszervizekhez képest kedvezőbb árakon, mégis gyorsan, magas minőségben dolgozunk. Teljes autófényezés Budapesten igénye esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen díjmentes ajánlatot!

 

Senki nem tagadja, hogy autóvásárlásnál a jó műszaki paramétereken kívül fontos szerepet játszik a színválasztás is. Használt autók esetében pedig az autófényezés minősége, milyensége. Az autófényezés  Budapesten ma már nem eldugott műhelyek sziszifuszi tevékenysége, hanem nagy szakképzettséget és komoly szakmai felkészültséget kívánó külön iparág.

Autófényezés árak, javítás:

Fényezés javítás szakszerűen akkor lehetséges, ha a külső tárgyból származó sérülés nem érintette az autó lakk rétegét. Ebben az esetben a sérülés polírozás által eltávolítható. Amennyiben a sérülés a lakkréteget is érintette, az elemet részben vagy egészben újra kell fényezni. Ebben a kategóriában legtöbbször apróbb parkolási sérülésekkel találkozunk, vagy kőfelverődés javítás miatt, festékréteg lepattogzás esetén hozzák be hozzánk autóikat a tulajdonosok.

Tel.: 06 70 778 11 89

Polírozás

A fényezés megújításával autónk szinte újjá születik. Géppel és polírozó anyaggal az eredeti fényezés felfrissíthető, így a karosszéria visszanyeri eredeti ragyogását, homogénebbé válik a festék réteg, és a kisebb karcok is eltűnnek. Autója értékének és állapotának megőrzése érdekében, mindenképp érdemes szakemberhez fordulnia.

Kevés dologgal dobható fel annyira az autónk, mint a fényezés megszépítésével a polírozással. A polírozás homogénebbé teszi az autó fényezését, amibe a kisebb húzások, a festékrétegig le nem érő horzsolások és karcok eltávolítása vagy elhalványítása is beletartozik. De nem mindegyik bokor, lökhárító, oszlop és más tereptárgy nyomát lehet eltüntetni polírozással, még a leggondosabb munkával sem. Az elsődleges korlát a fényezés felső rétegeinek vékonysága. A vékony lakkrétegen áthatoló karcokat nem lehet kiszedni. Az igazán mély karcokra vizesen kell rácsiszolni, ami végképp szakmunka.

Szolgáltatásaink címszavakban:

 • kőfelverődés javítás
 • lökhárító fényezés
 • felni fényezés
 • alufelni fényezés
 • motor fényezés
 • autó karcolás javítás
 • karosszéria fényezés
 • autó lakkozás
 • metálfényezés
 • matt fényezés

A jó előkészítés elengedhetetlen a minőségi autófényezés szempontjából. Sokan próbálnak ezen spórolni idővel, anyaggal, ez azonban előnytelen a munka tartósságának szempontjából. A karosszéria javítás jelentősen befolyásolja az autófényezés minőségét, ezért kiemelt fontosságú a jó szakember kiválasztása, aki nemcsak az eredeti ívet, formát, hanem a lemez merevségét is helyreállítja, ami után csak egészen kevés kitt használata szükséges a tökéletes eredeti forma visszaállításához. Ideális a lehető legkevesebb kitt használata, hiszen a fém és a kitt hőtágulása eltérő, ezért a túl vastag kittréteg később leválhat az autóról.

Hívjon minket bizalommal! Kedvező autófényezés árak!

ELÉRHETŐSÉGEK

Cím: 2141, Csömör Major út. hrsz 0183/1

Nyitva tartás: H-P 8:00 – 17:00

Tel.: 06 70 778 11 89

Autófényezés árak, autófényezés Budapest, polírozás,