autófényezés Budapestautókárfelvétel Budapest
  • autófényezés Budapest
    • akció!
    • minden biztosítási kárrendezés esetén

      autópolírozást és kárpittisztítást adunk ajándékba!

  • autókárfelvétel Budapest
2017
01.20

Autószerelő, autófényező Műhely Csömörön

Autószerelő, autófényező Műhely Csömörön kedvező árakon!

Ha gépjárműve meghibásodott, hozza el hozzánk!

Egy közúti baleset után talán az egyik legnehezebb dolog egy megbízható autószerelő műhely megtalálása. De balesetre sincsen szükség, az autószerelés előbb-utóbb minden autótulajdonos számára esedékessé válik, ha nem egyéb módon, akkor egy felülvizsgálat, vagy műszaki vizsga keretében.

Az autójavítás, karosszéria javítás elkerülhetetlen, hiszen sérült autóval útnak indulni igencsak veszélyes.

Keressen bennünket!

Minden esetben csak megfelelő állapotú autóval induljon útnak! Ha bármi gyanúsat észlelne autóján, akkor forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe autószerviz szolgáltatásunkat!

Nyaralás előtt, mielőtt útnak indulna, mindenképp hozza el hozzánk gépjárművét egy tüzetes átvizsgálásra, hogy Ön és családja biztonságban legyenek!

Fontos a rendszeres ellenőrzés

Sok esetben talán nem szentelünk elég figyelmet a gépjárművünkre, így csak az utolsó pillanatban vesszük észre, ha valami meghibásodik vagy elromlik. A kellő figyelem azért fontos, mert azoknál a meghibásodott gépjárműveknél, melyek későn kerülnek csak szakértő autószerelő kezekbe, a javítási költség magasabb lehet, az autójavítás időtartama pedig hosszabb. Éppen ezért fontos, hogy autónkat rendszeresen ellenőriztessük, mert így az autószerelés olcsóbb is lehet.

Mindenben segítünk, ami autójavítás

Fék és futómű szerviz, karosszéria javítás, gumi szerelés, diagnosztika és festés, hogy csak párat említsünk szolgáltatásaink közül. Vállaljuk személy vagy kisteher gépjárművek teljes vagy részleges szerelését is.

Biztonságban érzi magát autójában? Ismeri saját gépkocsija műszaki állapotát?

Nyugodt lelkiismerettel ülteti be családtagjait az autójába?

Ha bármelyik kérdésre is nemmel válaszolna, akkor hozza el gépjárművét autószerelő, autófényező műhelyünkbe, hogy segíthessünk!

 

ELÉRHETŐSÉGEK

Cím: 2141, Csömör Major út. hrsz 0183/1

Nyitva tartás: H-P 8:00 – 17:00

Tel.: 06 70 778 11 89