autófényezés Budapestautókárfelvétel Budapest
  • autófényezés Budapest
    • akció!
    • minden biztosítási kárrendezés esetén

      autópolírozást és kárpittisztítást adunk ajándékba!

  • autókárfelvétel Budapest

Kárfelvétel

Autókárfelvétel Budapest, kárfelvétel Budapest, kárfelvétel árak

 

Nincs türelme, ideje a biztosítóval bajlódni? Nem biztos benne meg éri –e megcsináltatni autóját? A válasz igen, megéri!

 

Mi elintézünk Ön helyett mindent! Ha már van, biztosítása ne hagyja veszni, tönkremenni szeretett autóját.

 

Önnek csak egy meghatalmazást kell aláírnia a többi a mi feladatunk: kárszemle, pót szemle, kárszámítás jóváhagyása. Végül javított autóját nálunk átveheti.

 

A gépjármű kárügyintézés terheit levesszük a válláról. Nem kerül szabadságába, nem kell vesződnie a papírmunkák kusza útvesztőjében. Az összes biztosító társasággal kapcsolatba vagyunk, a telephelyen van a kárfelvétel, minden alkatrészt beszerzünk. Ha a gépjármű megsérül abban az esetben a helyszínen ki kell tölteni a Baleseti bejelentőt, közismerten a kék-sárga lapot. Kárügyintézés, kárfelvétel egy helyen.

 

Autókárfelvétel Budapest, kárfelvétel Budapest, kárfelvétel árak

 

Egy kis részlet arról, hogy hogyan is zajlik a autókárfelvétel:

 

A gépjárművek kárbejelentése után autókárfelvétel során a kárszakértő minden sérülést rögzíti a autókárfelvételi jegyzőkönyv kitöltésével. Ez idő alatt elkezdi a jogalap kivizsgálását is, azaz összeveti a sérüléseket a gépjármű kárbejelentésben szereplő körülményekkel. A sérülések autókárfelvételi jegyzőkönyvben történő felrögzítése, után számításokat is végeznek. A kárszakértő kárfelmérése és kalkulációja után a biztosítótársaság ellenőrzi, hogy a gépjármű gazdaságosan javítható-e. Amennyiben a gépjármű gazdaságosan megjavítható, elkezdődhet az autó karosszéria lakatos munka.

 

Az autó kárrendezése a károsult választásának megfelelően történhet a biztosítótársaság kalkulációja alapján, vagy javítási számla alapján. Fontos tudnunk, hogy a kártérítés meghatározásakor csak azokat az autó sérüléseket veszi figyelembe a biztosító, amelyek a kárfelvételi jegyzőkönyvön rögzítésre kerültek. Ha javítás során derül ki, hogy van olyan sérülés, ami nem szerepel a gépjármű kárfelvételi jegyzőkönyvön, akkor haladéktalanul pót szemlét kell kérni.

 

Cégünk csere autót biztosít az Ön számára az autó javítás idejére!

Autókárfelvétel Budapest, kárfelvétel Budapest, kárfelvétel árak