autófényezés Budapestautókárfelvétel Budapest
  • autófényezés Budapest
    • akció!
    • minden biztosítási kárrendezés esetén

      autópolírozást és kárpittisztítást adunk ajándékba!

  • autókárfelvétel Budapest
2017
01.24

Karosszéria és felni festés

Karosszéria festés

Még az állapotfelmérés során kiderül, hogy milyen jellegű karosszéria munkára, fényezésre van szükség. Ha Önnek is festésre van szüksége, és nem szereti a meglepetéseket, akkor dolgozzon velünk előre egyeztetett árak alapján!

Keressen bennünket!

A festés első lépése minden esetben a festést gátló elemek eltávolítása: díszléc, kilincs, lökhárító, ablaküveg, szellőző. Ha belső festésre, fényezésre van szükség, akkor a munka megkezdése előtt az autóból mindent el kell távolítani, még a motort is. Amennyiben csak az ajtók kerülnek festésre, úgy az ajtók leszerelését, és szétszedését javasoljuk még a munka tulajdonképpeni megkezdése előtt. Ezután következik az elemek csiszolása a festés előkészítésére. Amennyiben egy elem már túlságosan rozsdás, érdemesebb cserélni, mert így tartósabb lesz az eredmény. Még pár előkészületi lépés, és a festeni nem kívánt területek letakarása után végezzük el az autó tényleges festését az erre a célra kialakított speciális hőkamrában. A festést a lakkozás, majd száradás követi. Az autó a kikeményedési idő elteltével vehető ismét használatba.

Felni festés

Felni fényezés előtt a gumikat, sőt még a szelepházakat is el kell távolítani. A csupasz felnikről a régi festéket szemcseszórással távolítjuk el, ezután következhet a felni festése. Amennyiben Ön is festetni szeretné a felnijét, kérjen tőlünk ajánlatot!

Robogó és motor festés

Vállaljuk robogók, motorok és veterán motorok fényezését, festését. Munkáinkat, csakúgy mint az autófényezések alkalmával, körültekintően, nagy precizitással és minőségi alapanyagokkal végezzük. Motor festés és robogó fényezés Csömörön, egy profi csapattal, profi hozzáállással, és rövid határidőkkel, reális árakon. Pontos árajánlat miatt kérjük írjon nekünk emailt, vagy keressen bennünket telefonon!