autófényezés Budapestautókárfelvétel Budapest
  • autófényezés Budapest
    • akció!
    • minden biztosítási kárrendezés esetén

      autópolírozást és kárpittisztítást adunk ajándékba!

  • autókárfelvétel Budapest

Autó karosszéria lakatos Budapest

Autó karosszéria lakatos Budapestkarosszéria lakatos árak 

 

Minden ügyfelünk részére átfogó és professzionális szolgáltatásokat biztosítunk. Legyen akár szó a teljes autó helyreállításáról egy karambol után, vagy csupán egyes karosszériaelemek javításáról, újrafényezéséről, nálunk egy helyen mindent megtalál. Karambolos gépjárművének biztosítási ügyintézését is vállaljuk, így nem kell ezzel külön fáradnia. Kárfelvételről itt olvashat bővebben >>>

Keressen bennünket!

 

Autó karosszéria lakatos Budapest

Ha szükséges Önnek is autó karosszéria lakatos Budapesten, akkor keressen minket ahol minden problémáját megoldjuk egy helyen, és nem kell a biztosító társaságokkal sem hadakoznia, akkor jó helyen jár, keressen bennünket bizalommal! Nem tudja, hogy egy közlekedési baleset után mit kell tennie, mi a legjobb megoldás Önnek? Mi segítünk! Irodánkban kényelmesen, egy helyen kitöltheti a biztosítási ügyintézéshez szükséges összes papírt, mi pedig segítünk Önnek a lehető leghatékonyabban megtenni ezt. Az összes biztosító társasággal vállaljuk a kárfelvételt, és a kárrendezés teljes folyamatát elintézzük. Az összes lízing céggel kapcsolatban vagyunk, és intézzük a javítási meghatalmazás kiadásához szükséges papírmunkát is.

Nagyon sok olyan autó karosszéria lakatossal találkozunk, akik nem mondhatóak megbízhatónak. Ezzel szemben a mi cégünkben 100%-ig megbízhat. Megoldjuk egy helyen, minden problémáját és nem kell a biztosítókkal sem hosszú ideig veszekedni. Cégünk minden biztosító társasággal vállalja a kárfelvételt és kárrendezést is!

Az első kritikus pont az autó karosszéria lakatos. Most ne menjünk bele a részletekbe, mert az külön írást érdemel, maradjunk egyszerűen annyiban, hogy legyen szó törésről, vagy felújításról, a karosszéria lakatosoknak hibátlan munkát kell végezniük. Nem szabad a gittre számítani, a karosszéria lakatosnak az eredeti íveket és éleket kell produkálnia, a gitt szükséges anyag, de nem csodaszer, lehetőleg minél kevesebbet kellene belőle használni az autófényezés alkalmával.

Jégkár javítás

Autóján közlekedés közben óhatatlanul is keletkeznek sérüléssek. Néha még az útra sem kell kimennie ehhez: elég csak a természeti károkra, mondjuk a jégkárra gondolnia. Egyre több a jégeső, egyre gyakoribbak a szélsőséges időjárások, a szélsőséges időjárás okozta sérülések. Ezen sérülések helyreállítására kínál megoldást a jégkár javítás. Ezekben az esetekben is, csakúgy mint máskor, kezeink közül a legjobb minőségű karosszéria munka kerül ki, vevöink legnagyobb elégedettségére. Minden esetben gyors és precíz munkavégzés.

Szolgáltatásaink listája

teljes autó karosszéria lakatos Budapeste
jégkár javítás
lökhárító javítás
sárvédőív javítás
jégverés javítás

 

Autó karosszéria lakatos Budapestkarosszéria lakatos árak