autófényezés Budapestautókárfelvétel Budapest
  • autófényezés Budapest
    • akció!
    • minden biztosítási kárrendezés esetén

      autópolírozást és kárpittisztítást adunk ajándékba!

  • autókárfelvétel Budapest

Karosszéria lakatos, autó karosszéria lakatos Budapest, kedvező karosszéria lakatos árak

Autó karosszéria lakatos Budapestkarosszéria lakatos árak 

 

Minden ügyfelünk részére átfogó és professzionális szolgáltatásokat biztosítunk.

 

Legyen akár szó a teljes autó helyreállításáról egy karambol után, vagy csupán egyes karosszériaelemek javításáról, újrafényezéséről, nálunk egy helyen mindent megtalál.

 

Karambolos gépjárművének biztosítási ügyintézését is vállaljuk, így nem kell ezzel külön fáradnia. Kárfelvételről itt olvashat bővebben >>>

 

Keressen bennünket!

+36 70 778 1189

 

Autó karosszéria lakatos Budapest

 

Ha szükséges Önnek is autó karosszéria lakatos Budapesten, akkor keressen minket ahol minden problémáját megoldjuk egy helyen, és nem kell a biztosító társaságokkal sem hadakoznia, akkor jó helyen jár, keressen bennünket bizalommal!

 

Nem tudja, hogy egy közlekedési baleset után mit kell tennie, mi a legjobb megoldás Önnek? Mi segítünk!

 

Irodánkban kényelmesen, egy helyen kitöltheti a biztosítási ügyintézéshez szükséges összes papírt, mi pedig segítünk Önnek a lehető leghatékonyabban megtenni ezt. Az összes biztosító társasággal vállaljuk a kárfelvételt, és a kárrendezés teljes folyamatát elintézzük. Az összes lízing céggel kapcsolatban vagyunk, és intézzük a javítási meghatalmazás kiadásához szükséges papírmunkát is.

 

Nagyon sok olyan autó karosszéria lakatossal találkozunk, akik nem mondhatóak megbízhatónak. Ezzel szemben a mi cégünkben 100%-ig megbízhat. Megoldjuk egy helyen, minden problémáját és nem kell a biztosítókkal sem hosszú ideig veszekedni. Cégünk minden biztosító társasággal vállalja a kárfelvételt és kárrendezést is!

 

Az első kritikus pont az autó karosszéria lakatos. Most ne menjünk bele a részletekbe, mert az külön írást érdemel, maradjunk egyszerűen annyiban, hogy legyen szó törésről, vagy felújításról, a karosszéria lakatosoknak hibátlan munkát kell végezniük.

 

Nem szabad a gittre számítani, a karosszéria lakatosnak az eredeti íveket és éleket kell produkálnia, a gitt szükséges anyag, de nem csodaszer, lehetőleg minél kevesebbet kellene belőle használni az autófényezés alkalmával.

 

Keressen bennünket!

+36 70 778 1189

 

Jégkár javítás

 

Autóján közlekedés közben óhatatlanul is keletkeznek sérülések. Néha még az útra sem kell kimennie ehhez: elég csak a természeti károkra, mondjuk a jégkárra gondolnia. Egyre több a jégeső, egyre gyakoribbak a szélsőséges időjárások, a szélsőséges időjárás okozta sérülések. Ezen sérülések helyreállítására kínál megoldást a jégkár javítás. Ezekben az esetekben is, csakúgy mint máskor, kezeink közül a legjobb minőségű karosszéria munka kerül ki, vevőink legnagyobb elégedettségére. Minden esetben gyors és precíz munkavégzés.

 

Szolgáltatásaink listája

 

teljes autó karosszéria lakatos Budapeste
jégkár javítás
lökhárító javítás
sárvédőív javítás
jégverés javítás

 

Keressen bennünket!

+36 70 778 1189

 

 

Azt kell mondani, hogy ma már sajnos nem mindegy milyen karosszéria javítászolgáltatással foglalkozó műhelyet választ az ember, a konkurencia éppen olyan nagy, mint a trehányság és a nemtörődömség. Sok helyen alvázvédő alkalmazásával felületileg eltüntetik a problémákat, hogy azok ne legyenek láthatóak, ügyes gletteléssel és ráfestéssel operálnak, hogy mihamarabb kész legyen a végeredmény.

 

Az ügyfél biztonsága és megelégedettsége sok helyen sajnos másodlagos. Mi fémmel dolgozunk és hegesztünk, nálunk nincs „purhab” és hókuszpókusz, hiszen számunkra az első az ügyfél és az Ön megelégedettsége, kényelme és bizalma.

 

 

Ebben a mai, folyton rohanó világban, az idő az egyik legnagyobb érték. Az autófényezés pedig az idő értékét képviseli. A karosszéria javítás azon folyamata, amely a legtöbb ráfordított időt igényli.

 

Az autófényező tehát nem lehet gyors. A csiszolás nem készülhet el gyorsan, a felhasznált anyagoknak kötési / száradási idejük van, a hevenyészett munka pedig köztudott, hogy mindig silány minőséget eredményez.

 

Természetesen országos, és Budapesti viszonylatban is van választék karosszéria javítással, vagy autófényezéssel foglalkozó cégekből, és kisvállalkozásokból, a választás tehát nem könnyű.

 

Amellett, hogy a karosszéria javítás, és az autófényezés, egy esztétikailag kielégítő (sőt, néha egyenesen szemet gyönyörködtető) állapotba hozzák az autókat, motorokat stb., az egyedi mintáknak köszönhetően, már szinte művészi szintre emelhető ez az esztétikai állapotjavítás.

 

Így a karosszéria lakatos és az autófényező tulajdonképpen egy művész.

 

 

Hívjon minket bizalommal! Kedvező autó karosszéria lakatos árak!

 

 

+36 70 778 1189

 

 

Autó karosszéria lakatos Budapestkarosszéria lakatos árak