autófényezés Budapestautókárfelvétel Budapest
  • autófényezés Budapest
    • akció!
    • minden biztosítási kárrendezés esetén

      autópolírozást és kárpittisztítást adunk ajándékba!

  • autókárfelvétel Budapest
2019
08.15

Most magunkat fényezzük: érvek, hogy miért bízza ránk az autófényezést, karosszéria javítást!

Most magunkat fényezzük: érvek, hogy miért bízza ránk az autófényezést, karosszéria javítást!

Akinek volt már dolga karosszéria lakatossal, az tudja, hogy a szaki mindig tud ajánlani egy szuper autófényezőt is. Olyat, aki gyorsabb, mint a többiek, aki megbízhatóbb, és persze, általában ő a legjobb a szakmában.

Azt nem állítjuk, hogy minden esetben, de azért sejteni lehet, hogy az esetek nagy többségében nem arról van szó, hogy az adott karosszéria lakatos épp az autófényezők koronázatlan királyának jó ismerőse. Sokkal inkább valamilyen érdekkapcsolat állhat a háttérben. Nem mindig érdemes tehát bedőlni a legkézenfekvőbbnek tűnő megoldásnak.

Természetesen hozzánk is érkezhetnek olyan Budapesti ügyfelek, akik valamilyen szakember ajánlása útján találtak ránk, de sokkal jellemzőbb az, hogy ügyfeleink ajánlanak minket olyan ismerőseiknek, akik Budapesti autófényezőt vagy karosszéria lakatost keresnek.

Az autófényezés nem ’csak’ egy ágazat a gépjárműjavítás iparában. Nem túlzás azt állítani, hogy a legtöbb türelmet igénylő munka egy személygépjármű körül, az autófényezés.

Aki élete során festett már bármilyen felületet, és ehhez a festéshez szakszerűen, és becsületesen elvégezte a megfelelő felület előkészítést, az pontosan tudja, miért.

Órákon át csiszolni egy felületet, azért, hogy a későbbiekben rákerülő festék a lehető legsimább, a lehető legszebb felületet adja ki, valóban nagy türelmet igénylő munkafolyamat. Lelkiismeretes és becsületes hozzáállást, kitartást, és folyamatos odafigyelést igényel, ennek pedig, mint minden ilyennek, ára van. Ezeket az árakat a ráfordított időnek nevezzük.

Ebben a mai, folyton rohanó világban, az idő az egyik legnagyobb érték. Az autófényezés pedig az idő értékét képviseli.

Azt kérdezi magától, hogy miért bízza ránk a karosszéria javítást vagy az autófényezést?

Esetleg azért, mert ha van valami az életben, amit mi magunk időhiány, vagy bármi más okból kifolyólag nem tudunk elvégezni, akkor annak elvégzését olyasvalakire, valakikre kell bíznunk, aki amellett, hogy ért ahhoz, amivel foglalkozik és becsületesen végzi el a rábízott feladatot, amellett szereti is, amit csinál.

Mi ilyenek vagyunk, s bár ezer és ezer okot hozhatnánk fel, sok adattal és referenciákkal alátámasztva, valójában ennél erősebb érvünk pedig nincs amellett, hogy hogy miért bízza ránk az autófényezést.

 

Keressen bennünket!

+36 70 778 1189